Om Oss

Snelder.se är en del av Snelder Gruppen AB. Vi importerar och distribuerar produkter som förbättrar arbetsmiljön i form av säkerhetsartiklar för den svenska industrin. Produkterna skyddar i allra högsta grad material, maskiner, inventarier och byggnader men framförallt bidrar de till en säkrare arbetsmiljö för människorna som arbetar där.

Det primära syftet är att leverera produkter av högsta kvalitet till ett så lågt pris som möjligt. Vi har som mål att sända alla beställda varor samma dag som ordern mottagits. Dock kan det förekomma något längre leveranstid för enstaka produkter eller vid order av stora kvantiteter.

Vår vision är att vara ledande inom de områden vi agerar. Detta hoppas vi kunna uppnå genom att alltid sätta vår kund i första rummet och leverera utmärkt service. För att säkerställa vår konkurrenskraft så måste produkterna hålla högsta kvalitet samtidigt som priserna ska hållas nere.

Order ska kunna ske 24 timmar om dygnet via vår webbutik eller över telefon under kontorstid. Kunden ska därmed både kunna informationssöka i lugn och ro på webben eller få kunnig rådgivning via telefon.

Snelder.se levererar ett stort utbud av traditionella och moderna lösningar för att trygga säkerheten på arbetsplatser och i offentliga miljöer.

Vi skapar ett säkrare Sverige!

Du når oss enklast genom att ringa på 031-31 31 778, e-mail info@snelder.se eller via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Kontaktinformation

* Obligatoriska fält