Skyddsärm Ansell HyFlex 11-200. Kraftig, skär-beständig, stickad ärm.

Skyddsärm Ansell HyFlex 11-200. Kraftig, skär-beständig, stickad ärm.

Artikelnummer: DS-12-11-200

Skärbeständig skyddsärm, skydds-nivå 5. Av polyester, nylon och glasfiber. Fluorescerande gul färg ger synlighet och därmed ökad säkerhet. Anatomisk design med justerbar underarm erbjuder stor rörelsefrihet.
Produktblad Produktblad *PDF Format

Produktöversikt

Leveranstid: 5-7 dagar

157,00 kr Exkl. Moms

Produktbeskrivning

Detaljer

artikel: 12-11-200
UNSPSC: 46181504
EAN:  
Godkännanden: EN407-x1xx xx, EN388-2542
Kategori: II
Beskrivning:

Skär-resistenta skydds-ärmar på nivå 5, av polyester, nylon och glasfiber. Fluorescerande gul färg ger hög synlighet och därmed ökad säkerhet. Anatomiskt korrekt design med justerbar underarm området erbjuder stor rörelsefrihet. Det fria utrymmet minskar svett och ökar komforten. Termiskt skydd på nivå 1. Kan tvättas. Lämplig för hantering av glasskivor, metallplattor och stansning.

Ansell's skär-resistenta ärmar HyFlex 11-200

Starkt och flexibelt ärm-skydd som skyddar mot både skärskador och värme.

  • Bekväm anatomisk utformning.
  • Gott om utrymme, minskar svett och irritation.
  • Justerbar underarm.
  • Fäste i överdelen håller ärmen skydd på plats.
  • Gul varselfärg ger hög synlighet.
  • Högsta snitt-motståndsnivå 5, enl. EN 388
  • Värmeskydd 100°C.
Användning:

Urbening och styckning/bearbetning av kött. Urbening och styckning/behandling av fjäderfä. Fiskförädling och filéing. Tillagning av grönsaker och livsmedel i butiker och kundservice.

Användningsområden:

• Pappers-processing.

• Hantering av formgjutna plastdetaljer.

• Metallbearbetning.

Förpackning: 1 stk.
Längd: 47,5 cm.
Material: Glasfiber, nylon och polyester.

en388.jpg Symbol anger att handsken är godkänd för direktkontakt med livsmedel enl. EU-förordning 1935/2004.
354x

Teknisk Specifikation

Mer information

Vikt 1

Dokument

 

Vanliga frågor

Fråga om produkten

Det finns ännu inga frågor om den här produkten. Undrar du över något? Skicka din fråga via Fråga knappen till höger.